Online Programma:

Een steek per week - BREIEN

Wat houdt het programma in?

Een steek per week

De naam zegt het al. Iedere week leer je een brei-steek. Deze steek wordt uitgelegd d.m.v. tekst, foto en video. In de video's geef ik instructies, maar laat ik jou ook daadwerkelijk zien hoe je de steek moet breien.

Iedere maand een gratis patroon

Als BONUS ontvang je aan het einde van iedere maand een gratis patroon, waarin de steken van die maand verwerkt zijn. Het geeft jou de gelegenheid om nog eens extra te oefenen.

Onbeperkt toegang tot het Online Programma

Het programma duurt één jaar. Ook na dat jaar houd je onbeperkt toegang tot het Online Programma. Je kunt het programma volgen waar je wilt, wanneer je wilt, en hoe vaak je wilt.

Toegang tot de Online Community & Academy

Je kunt het programma vinden in de online leeromgeving. Daar kun je ook jouw vragen stellen, resultaten laten zien, en in contact komen met andere breisters die hetzelfde programma volgen. 

E-book

Na afloop van dit programma ontvang je een e-book met alle steken. Het is een naslagwerk wat je er altijd bij kunt pakken. 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

€ 97,-

€ 57,-

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor jou als jij nieuwe steken wilt leren en jouw breiskills wilt verbeteren. Voor beginnende en gevorderde breisters.

Over Saskia

Breien is een manier om te ontspannen. Dat werkt voor mij zo, maar ook voor veel andere mensen om mij heen. Vaak hoor ik als excuus dat mensen er geen tijd voor hebben. Dat is echt onzin. We hebben allemaal dezelfde hoeveelheid tijd. Hoe je deze tijd besteed, dát is inderdaad een keuze. Jouw keuze.

Ik vind het onwijs leuk om mijn kennis door te geven. Vroeger deed ik dit d.m.v. workshops. Ook heb ik zelf meerdere workshops gevolgd. Mijn ervaring is dat wat je leert vluchtig is. Op het moment zelf leer je iets nieuws, maar op het moment dat je er niet direct iets mee doet, het geleerde weer vervaagd. Ik vind dat zonde.

In mijn online programma's leer jij d.m.v. tekst, foto's en video's. Je hebt onbeperkt toegang tot de online programma's, zodat wat je hebt gekocht altijd toegankelijk voor jou is. Je kunt het volgen waar je wilt, wanneer je wilt, en hoe vaak je wilt. De programma's zijn volledig online.

Na aanmelding kun je direct aan de slag. Waar wacht je nog op?

arrow_drop_up arrow_drop_down