arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij (beter) leren breien?

Doe dan mee met het Online Programma:

een Steek per Week - BREIEN

Zijn alle ballen nog in de lucht?

Vrouwen zijn van nature zorgzame types. Dat betekent in de praktijk dat ze veel voor een ander zorgen. Beroepsmatig, als vrijwilliger, of vanuit een persoonlijke relatie. Het betekent óók dat ze zichzelf vaak vergeten, of zichzelf wegcijferen. In stressvolle en drukke periodes wordt dat nog eens extra versterkt. Alle ballen gaan vóór, tot het punt dat ze ontdekken dat ze zelf de bal zijn, die als eerste valt.


De belangrijkste bal ben jij

Het begint namelijk allemaal bij jou. Je kunt alleen goed voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. De enige die daar verandering in kan aanbrengen ben jij. En het liefste natuurlijk, voordat de belangrijkste bal (jij) valt. Dat kun je doen door te kiezen, en voor jezelf iedere dag me-time in te plannen. Tijd die je aan jezelf besteed, en aan de dingen die jou energie geven. Ongeacht wat er om je heen gebeurt, of het beroep dat er door anderen op jou wordt gedaan. De tijd, die je eraan besteed, bepaal je zelf. Iedere dag een beetje heeft meer resultaat dan eenmalig heel veel. 


Breien voor meer ontspanning

De meeste mensen die breien, zijn daarmee begonnen als ontspanning. Vaak nádat de bal viel. Dat is zonde, en niet nodig. Het is een heerlijke ontspannende activiteit, waardoor je helemaal tot rust komt. En juist die ontspanning heb je hard nodig om alle ballen in de lucht te houden. Veel mensen denken dat breien veel tijd kost, maar de tijd die je eraan besteedt, bepaal je zelf. Dus gun jezelf dat momentje. Al is het maar 10 minuten per dag. Iets is altijd beter dan niets.

Leer breien online

Verbeter jouw techniek met het Online Programma:

een Steek per Week - BREIEN

WAT HOUDT HET PROGRAMMA IN?

OPBOUW VAN HET PROGRAMMA

Het programma duurt 1 jaar, en bestaat uit 12 modules. Iedere maand (= 1 module) ontvang je 4-5 steken, en de maand sluit je af met een leuk breipatroon.


In de eerste module leer je de basis, waardoor het programma ook voor beginners geschikt is. Is het programma dan alleen voor beginners? Welnee. Ook voor vrouwen, die al wat langer breien, is het programma leuk om te volgen. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Het breien v.d. patronen biedt extra uitdaging, omdat je de steken ook daadwerkelijk gaat toepassen. 

DE STEKEN

Iedere week leer je een brei-steek. Sommige zullen bekend zijn, maar je zult ongetwijfeld ook nieuwe steken tegenkomen.

De steek v.d. week wordt op woensdag gepubliceerd in de online leeromgeving. Deze steek wordt uitgelegd op video. Bij iedere les vind je ook een werkboek met een beschrijving v.d. steek.

HET PATROON

Aan het einde van iedere maand ontvang je een patroon, waarin de steken van die maand verwerkt zijn.

Je leert niet alleen nieuwe steken, maar je leert ook om ze toe te passen. Indien nodig wordt er extra uitleg gegeven op video, zodat het iedereen lukt de patronen te breien.

E-BOOK

Na afloop van het programma ontvang je een e-book met alle steken. Het is een naslagwerk wat je er altijd bij kunt pakken.

EXTRA HULP?

Je kunt het programma vinden in de online leeromgeving. Daar kun je ook jouw vragen stellen, resultaten laten zien, en in contact komen met andere breisters die hetzelfde programma volgen. 

TOEGANG

Het programma duurt één jaar (2020). Ook na dat jaar houd je onbeperkt toegang tot het programma. Je kunt het programma volgen waar je wilt, wanneer je wilt, en hoe vaak je wilt.

DE MODULES:

DE MODULES VOOR DE OVERIGE MAANDEN ZIJN NOG EEN VERRASSING

een Steek per Week - BREIEN

is een super leuk project, waarbij je helemaal tot rust kunt komen.

Het is hét project voor jou als je beter wilt leren breien,

of jouw techniek wilt verbeteren,

maar wél op een leuke manier.


Wil jij dat?

Je kunt direct aan de slag