arrow_drop_up arrow_drop_down

It's not about creating the perfect YARN,

it's all about the FUN you have creating it

Hoe het begon ...

Ik verf regelmatig garens. Voor mezelf, maar ook voor anderen. Het begon een aantal jaar geleden.  Op een zonnige middag stopte ik een reuze bol in een kom met verf. Ik plaatste een foto op Facebook, en kreeg als reactie dat je zo nooit een egaal geverfd garen krijgt.  Dat klopt. Dat is ook niet de bedoeling.

Egale garens kun je gewoon in de winkel kopen. Daar hoef je thuis echt niet allerlei verfcaperiolen voor uit te halen. Ik ben sowieso niet zo'n fan van egaal gestylde en gladde garens. Geef mij maar een draad met karakter. 

It's the MAGIC that counts

Steeds vaker kreeg ik de vraag: "Hoe maak je dit nu?"

Of "Kun je geen workshop geven?"


Daar heb ik over nagedacht, want.... waar begin je? Veel deed ik op gevoel. Dat is immers waar de magie ontstaat. Ook de tijd was iets om over na te denken. De verf heeft immers tijd nodig om te hechten aan het garen.

Maar het allerbelangrijkste overwegingspunt was dat ik een product wilde creëren wat voor iedereen toegankelijk is. Een product wat je keer op keer kunt volgen (als je dat zou willen), en waar je dus echt iets aan hebt. Een naslagwerk wat je erbij kunt pakken, op het moment dat je het nodig hebt.

En nu komt het leuke nieuws ;-) Dat is gelukt!

Online Programma:

Verf supergave garens van katoen

(start 1 november 2019)

€ 97,-

Verf supergave garens van katoen

Je gaat:

  • leren hoe je wit katoen kunt verven, en zo supergave garens kunt maken.
  • ontdekken welke kleuren jij mooi vindt, en ook welke kleurencombinaties jou aanspreken.
  • doen door daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Op basis van 8 frisse kleuren heb ik een collectie garens geverfd, en deze vind je in het inspiratieboek terug. Dit helpt jou om de kleuren te kiezen, waarmee jij aan de slag wilt gaan.


Je krijgt:

  • levenslang toegang tot het Online Programma.
  • stap voor stap uitleg d.m.v. video's, foto's en tekst.
  • 5 modules met verschillende lessen, zodat je alles stap voor stap leert.
  • een inspiratieboek (e-book) waarin de 8 kleuren verwerkt zijn tot unieke garens. 
  • toegang tot de online community, waar je jouw vragen kunt stellen en vorderingen kunt laten zien. 


Je kunt het programma volgen waar je wilt, wanneer je wilt, en hoe vaak je wilt. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je er aan wilt besteden. De ene keer heb je misschien meer tijd dan de andere keer.

De lessen kun je er altijd bij pakken, wanneer dat voor jou uitkomt. Daar zit geen uiterste houdbaarheidsdatum op. Ze zijn voor jou altijd toegankelijk. 

Meest gestelde vragen:

Waar wordt deze training gegeven?

Deze training is volledig ONLINE.

Je kunt deze gewoon thuis volgen achter jouw computer, tablet of telefoon. Je kunt zelf beslissen waar en wanneer je hem volgt. 

Welke materialen heb je nodig?

In de eerste les van dit online programma krijg je informatie over de materialen die je nodig hebt, en waar je deze evt. kunt kopen.

In november heb ik het druk. Kan ik deze training ook later volgen?

Je kunt je altijd inschrijven, en op een later moment starten met de lessen. Dat is geen enkel probleem. Je hebt onbeperkt toegang.