Privacy verklaring
arrow_drop_up arrow_drop_down

Privacyverklaring Saskia Tauladan

Voor de leesbaarheid van deze privacyverklaring heb ik, Saskia Tauladan, gekozen voor de "ik" vorm. Waar "ik", "mij", "mijn" staat, wordt mijn bedrijf Saskia Tauladan bedoeld. Haken & Breien bij Saskia is onderdeel van het bedrijf Saskia Tauladan. 


Ik ben verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Ik ga zorgvuldig om met de gegevens die je aan mij verstrekt. Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens houd ik mij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze privacyverklaring leg ik uit hoe ik jouw gegevens verzamel en gebruik, en wat er gebeurt met jouw gegevens. 


Saskia Tauladan

Veenweide 18

3223 NG Hellevoetsluis

saskia@saskiatauladan.nl


Deze verklaring is van toepassing op:

- de websites saskiatauladan.nl en hakenenbreienbijsaskia.nl, en alle subdomeinen.

- alle producten en diensten die ik lever namens mijn bedrijf Saskia Tauladan.


Heb je vragen over deze privacyverklaring? Stuur dan een e-mail


Persoonsgegevens

Je laat persoonsgegevens achter als je gebruik maakt van mijn websites, en bij het afnemen van mijn producten en/of diensten. Ik vraag alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Jouw persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan beschreven in deze verklaring, tenzij jij daar vooraf toestemming voor hebt gegeven. 


Welke persoonsgegevens ik verwerk, hangt af van de functies die je gebruikt op de website. Bij het aanvragen van een gratis product vraag ik alleen om jouw voornaam en e-mail adres. Koop je een product? Dan heb ik meer gegevens nodig om de bestelling te verwerken. De volgende persoonsgegevens kunnen door mij verwerkt worden:


  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Bankrekeningnummer
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Gegevens over jouw activiteiten op de website.
  • Persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt. 


Doeleinden

Ik verwerk deze persoonsgegevens voor één of meer van de volgende doeleinden:


  • Voor het verwerken en afhandelen van jouw bestelling en betaling.
  • Om jou te kunnen bellen of e-mailen, als dit nodig is, om een product of dienst te kunnen leveren.
  • Om contact met jou op te kunnen nemen om antwoord te geven op jouw vragen. 
  • Om jou te informeren over wijzigingen van mijn producten en diensten.
  • Voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet. Bijvoorbeeld het verzenden van een nieuwsbrief, of het doen van een aanbod. 
  • Om jouw gedrag op de website te analyseren om daarmee de website te verbeteren.
  • Om het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 

Ik verwerk ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor mijn belastingaangifte.


Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Het is niet mijn bedoeling gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschik ik over gegevens van jouw kind? Neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.  


Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperk ik de kans op misbruik van jouw gegevens. Je kunt hierbij denken aan: verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw gegevens door onbevoegden. De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben, en deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het slotje in de adresbalk. Gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden. 


Bewaartermijn

Ik bewaar jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. 
Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan.
Websitedata zijn max. 24 maanden inzichtelijk. Deze zijn niet naar jou te herleiden, omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen.
Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar. 


Met wie deel ik jouw persoonlijke gegevens?

Ik verkoop jouw gegevens niet aan derden. Wel komt het voor dat andere partijen jouw gegevens van mij krijgen. Bijvoorbeeld als dit nodig is voor de levering van producten of diensten, en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Ik kom met deze partijen in een verwerkersovereenkomst overeen dat zij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Zij krijgen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn om hun dienst te verlenen. Deze partijen gebruiken jouw gegevens alleen in overeenstemming met de instructies die wij geven en niet voor eigen doeleinden. 

Voor de webshop hakenenbreienbijsaskia.nl maak ik gebruik van de software van Luondo. Dit is een voorbeeld van een externe partij, waarmee ik samenwerk en een verwerkersovereenkomst heb afgesloten. 


Links

Op de website kunnen links naar andere websites staan. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. Ik adviseer je om altijd de privacy verklaring van de betreffende website te lezen. 


Cookies

Ik wil jou op een gebruiksvriendelijke manier relevante en persoonlijke informatie kunnen bieden. Hiervoor maak ik op mijn website gebruik van verschillende soorten cookies. Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet, of smartphone. 

Ik kan cookies gebruiken om jouw ervaring op de website te verbeteren. Cookies zorgen er ook voor dat de website snel is, je onze website veilig kan bezoeken, en ik fouten op de website kan opsporen.

Je kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als je mijn website bezoekt. Zonder cookies werkt de website waarschijnlijk minder goed.  


Jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar saskia@saskiatauladan.nl.

Persoonlijke gegevens, waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Wil je geen mailings meer ontvangen? Iedere e-mail, die je ontvangt, bevat een uitschrijflink. Je kan je met één klik op de knop hiervoor uitschrijven. 


Heb je een klacht?

Heb jij het vermoeden dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn? Of zijn er aanwijzingen van misbruik? Neem dan contact met mij op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens. Komen we er samen niet uit? Dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 



Saskia Tauladan

Hellevoetsluis, 15 december 2018